SOCIALE WINKEL

VoedselbankPlus Leidsche Rijn en Vleuten de Meern gaat verder als sociale winkel!

Vanaf 1 mei 2021 heeft de VoedselbankPlus een nieuwe locatie aan het Svend Asmussenpad 3 in Terwijde en opent als sociale winkel.

SOCIALE WINKEL

De nieuwe locatie gaat werken als een supermarkt. De producten zullen wij uitstallen in onze winkel, waarbij u zelf mag kiezen welke producten u mee wilt nemen in het voedselpakket. Hiervoor krijgt u een puntenkaart waarop het saldo wordt bijgehouden. Dit zal hieronder verder worden uitgelegd.

PUNTENSYSTEEM

In de supermarkt wordt gewerkt met een puntensysteem. Alle producten uit de winkel krijgen een waarde in punten (tussen de 1 en 3 punten). Op basis van uw gezinsgrootte krijgt u een maximaal aantal punten toegekend voor een periode van vier weken, bij uw eerste bezoek in onze winkel, informeren wij u hier graag verder over. Met deze punten kunt u producten kiezen uit de winkel. De punten die u besteedt heeft worden bijgehouden op uw klantenkaart welke bewaard wordt in de winkel. Om te zorgen dat de producten eerlijk verdeeld worden over de cliënten kan het zijn dat u maximaal een of twee stuks van een product per keer mag meenemen.
Daarnaast zullen er wekelijks items te koop worden aangeboden voor een kleine bedrag.

Tot slot zal verse groente en fruit kost 1 punt en is het goedkoopst. Ook hierover informeren wij u tijdens uw eerste bezoek aan onze winkel.

OPENINGSTIJDEN

De winkel is op dinsdag tussen 13:00 en 16:30 uur geopend en op woensdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Om iedereen de ruimte te geven rustig te winkelen, maken wij met u een afspraak over de tijd waarop u langskomt.