LAAT KINDEREN NIET AAN DE KANT STAAN

Gezocht: donateurs of sponsors voor zwemles en voetbal

Het nieuwe schooljaar is begonnen en ook op de vele sportvelden in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is het weer gezellig druk. Maar niet alle ouders hebben genoeg geld om de contributie van een sportclub of zwemlessen voor hun kind te betalen.

 

Gezinnen met een laag inkomen krijgen van de gemeente een U-pas, ‘de gratis-meedoen-pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht’. Maar er zijn in onze wijken ook gezinnen die te veel verdienen voor de U-pas en toch afhankelijk zijn van de Voedselbank Leidsche Rijn. Bijvoorbeeld door hoge schulden of ziekte. Zij houden simpelweg geen geld over voor zwemles of sportclubjes.

Help je mee?

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen hun zwemdiploma kunnen halen en in hun vrije tijd mee kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes zoeken we donateurs en sponsors. Help jij mee? Samen zorgen we ervoor dat kinderen niet aan de kant hoeven te staan!

 

Neem contact met ons op als je dit initiatief wilt sponsoren – bijvoorbeeld met je bedrijf, sportteam, familie of schoolklas – via telefoon (06-21 49 26 37) of mail (voedselbankplusleidscherijn@gmail.com).

 

Donaties kun je overmaken naar rekeningnummer NL62 RABO 0175829578 t.n.v. Stichting Voedselbankplus Leidsche Rijn.